lördag 19 oktober 2019

Värdet på min portfölj?

I dagsläget är min portfölj värd lite under 20000€ (200000 kr) 

Min portfölj består av indexfonder, aktiefonder och även enskilda aktier. Många undrar säkert hur jag har samlat ihop och fått min portfölj att växa till 20000€ (200000 kr) och största delen är att jag har jobbat och sparat pengar och investerat. En liten del är en fond som mina föräldrar har sparat en liten summa och fonden har fått växa av sig själv tills jag började spara själv i fonden. En liten del av pengar som jag har fått på min födelsedag och julafton har också blivit investerat.

Varför jag har index fonder och aktiefonder är för att få en riskspridning och för att få lite mer balans i min portfölj. Mina aktier jag har är aktier som jag tror har en bra tillväxt i framtiden så jag sparar på långsikt. Om ni vill läsa om några tips att spara pengar så har jag skrivit ett inlägg tidigare!


2 kommentarer:

  1. Hoppas att sparandet gått fortsatt bra för dig även fast det var länge sedan du gjorde inlägg här?! Fortsatt lycka till :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Ja du har rätt att jag inte har gjort några inlägg på länge men jag tänkte prova på instagram så följ mig gärna där! @18tillekonomisktfri

      Radera